Inte långt kvar till semestern

Nu är det inte långt kvar till semestern! 17 januari idag och det är på pricken 4 månader kvar tills vi åker. Fan vad vi längtar alltså. Vi ska börja kolla upp sevärdheter och vad vi ska göra, äta och så snart. Men nu har vi lite annat att stå i innan vi sätter igång med den planeringen.

Vi har nämligen bestämt oss för att börja bygga på vårt förråd på landet nu. Så har varit och inhandlat byggmaterial till vinterbygget förra helgen och om ett tag ska vi åka dit och sätta igång. Det är bara det att det är så kallt! Men det får gå helt enkelt.

Vi har verkligen haft diskussioner om landstället. Vi har dels velat ha kvar det och dels inte, det är dyrt men mysigt. Det här året ska vi i alla fall ha kvar det har vi sagt, sen får vi se. Vi har liksom inga stora planer för livet men ett landställe vill vi verkligen ha. Tror vi. Det är bara det att det då är så dyrt.

Hur har ni gjort med landställe? Kul med det i alla fall om man har massa små knoddar som springer omkring, vi har så nära till vattnet och så…

lake

Advertisements

One thought on “Inte långt kvar till semestern

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s