På fika hos Thomas

handbagage

Jag och Emma var hemma hos Thomas och hans fru igår på fika. Det var riktigt trevligt, dagen innan jobbet är det kul att träffa nära och kära och bara koppla av lite. Vi skulle dessutom låna deras väskor till resan så vi har varsina bra handbagage. Vi har två själva men de är inte så bra, det är bättre att ha riktiga. Och de har såna från Samsonite så det var verkligen schysst av dem att låna ut dem till oss. Emma och Siri pratade massor om skönhet och sånt och när de gick iväg för att kolla på några prylar i badrummet passade jag och Thomas på att ta en whiskey och snacka lite bilar. Eller, han snackade egentligen mest. Har ju själv inte så stor kunskap men jag tycker att det är kul att lära mig mer. Han visade en hemsida han hittade som han använde istället för Skruvat, som han använde när han köpte delar till min bil, som heter bitillbehör1.se. De verkade ha mängder av prisvärda bildelar och reservdelar så när jag väl fått nog med kunskap om det själv får jag gå in där och kika.

Men det känns inte som att jag behöver lära mig så mycket själv. Thomas kan ju allting ändå tycker jag. Och i andra fall finns det ju bilverkstäder man kan lämna in bilen på.

Ikväll händer inte så mycket. Det är egentligen enda dagen jag och Emma har här hemma tillsammans den här veckan (med undantag från helgen då). Antingen ska hon iväg eller så ska jag iväg. Det är svårt att pussla ihop två tidskrävande liv men det är samtidigt väldigt trevligt att dela livet med sitt livs kärlek!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s